Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Dengelerin şaştığı bir gala

Hafta boyunca büyük bir merakla Elçin Sangu ve Barış Arduç'un filmleri 'Mutluluk Zamanı'nın beklendi. Beklendi diyorum çünkü sosyal medyada gelen 'Acaba Elçin galada ne giyecek, biliyor musunuz?' sorularının sayısını sayamaz oldum. Ve beklenen gün geldi, galadan kareler internete düşmeye başladı. Elçin Sangu; pantolon, bluz ve ceketten oluşan bir Raisa&Vanessa tasarımı seçmiş. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen gala için gayet yerinde bir seçim.
Sonra toplu fotoğraflar ortaya çıkmaya başladı.
Birden Elçin Sangu gitti, yerini gözalıcı renkte ve kesimde bir elbise giyen Dilşad Şimşek aldı. Filmde çok kısa bir rolü olmasına, filmin fragmanında bile görünmemesine rağmen gereken önlemler alınmadığı ve çalışmalar yapılmadığı için galada yakaladığı boşluğu iyi değerlendirmiş ve böylelikle başrol oyuncusunu sollamayı başarmış.
Bu durumda rol çalmaya çalışmak ne kadar yakışıksızsa, aynı şekilde Elçin Sangu'yu bu duruma düşürmek de büyük bir hata.
Stil danışmanları, hizmet verdikleri yıldızın böyle bir durum yaşamaması adına, diğer oyuncuların da ne giyeceğine hakim olmalıdır.
Filmin ertesi gün gerçekleşen Ankara galasında ise başrol oyuncularının bir arada verdiği poza özen gösterilmiş. Tabii Dilşad Şimşek'i otel odasına kilitleyip gelmesini engellemiş de olabilirler!
Elçin'in bu seferki elbisesi galaya daha uygun ama ekranların birbirine en yakışan çiftinin vücut dilleri o kadar gergin ve soğuk ki, bu mesafe her kareye yansımış. İnsan rol gereği de olsa o ortamda sıcak, samimi bir bakış ya da sarılma arıyor ama nafile.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA