Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bu sezon ayaklar rengarenk

Bu sezon siyah bot ve çizmelerin tahtını renkli botlar ve çizmeler sallıyor. Özellikle beyaz ve kırmızı renkliler, en trend olanlar.
Yazın patlayan trendin Türkiye'ye gelmesi uzun sürdü. Beyazlarda öncü isim Begüm Şen. Bengü, Işıl Reçber, Fatoş Sarıgül, Yasemin Özilhan; takip eden başlıca isimler.
Demet Akalın da giydiklerinin konu edilmesini pek sevmiş olmalı ki, YSL'in çok ses getiren taşlı çizmelerinden sonra sezonun bir diğer favori çizmesi olan Fendi'nin Rockoko çizmelerinden almış. Ama neden iki çizmeyi de aynı elbiseyle giymiş, anlamakta zorlandım. Gerçi diğerleri gibi defile look'unu kopyalamaktan iyidir.

NOEL BABA KEMERLERİ
Görünen o ki korse kemerlerin devri kapandı. Yerini bir anda, Noel Baba ile özdeşleşmiş kalın kemerlere bıraktı. Melania Trump'ın üstünde en iddialı modelini gördüğümde bu trendin tutacağını anladım. Şeyma Subaşı ve Zeynep Selvili Çarmıklı, kıyafetlerinde bu kemerleri başarıyla uygularken; maalesef aynı başarıyı Öykü Çelik ve Elçin Sangu'da göremiyorum. Hele Elçin Sangu, adeta 'G.O.R.A.' filminin çekimlerinden çıkmış gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA