Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Milli övünç kaynağımız halılarda yürümek

Kendi ifadesiyle Türkiye'nin 'dünyaca ünlü' top modeli Tülin Şahin, televizyon programı için Victoria's Secret defilesinin düzenleneceği Şangay'daydı. Defile öncesi sosyal medyada öyle şaşırtıcı paylaşımlar yaptı ki, milletçe kısa süreli bir akıl tutulması yaşadık. Bir elinde markanın valizi, diğer elinde torbası, üstünde pijaması derken; sanki gerçek 'melek'ten daha 'melek'ti Şahin. Medyaya gönderdiği iddialı ve süslü kelimelerle bezeli basın bültenlerinin de gazıyla bir anda her yeri 'Tülin Şahin, Victoria's Secret defilesine çıkıyor' haberleri sardı. Haber iyice köpürtüldü ve kendimi 'Acaba son anda kadrodan çıkartılan Gigi Hadid'in yerine mi yürüyecek?' diye düşünürken buluverdim! Ama haklıydı; şu ana kadar hiçbir Türk mankeninin başaramadığını başardı ve Victoria's Secret'ın pembe halısında yürüdü! Ve böylelikle memleketin en ünlü ve başarılı mankenlerinden birinin övünç kaynağı da VS halısında yürümek oldu.

NE GİYDİ?
Tülin Şahin, bu halıda yürümeyi o kadar olağanüstü bir olay gibi gösterdi ki; doğal olarak bu tarihi ana yakışır seçimler bekledik kendisinden. Barrus London tasarımı bir elbise giymişti. Victoria's Secret'ın klasik sütyenlerinden birine eklemeyle elbise yapılmış. Elbisenin yırtmacı daha derin olmalıydı. Uygun fiyatlarıyla bilinen J'abotter markasının, Hacımemiş yollarında salınması gereken ayakkabısı da pembe halıda olmanın mutluluğunu yaşıyordu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA