Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Gaziantep’te moda dolu bir gün

Geçtiğimiz hafta Gaziantep Toplum Gönüllüleri Vakfı Sosyal Komitesi'nin davetlisi olarak Gaziantep'deydim. TOG'lu gençlerin geliştirdiği Çocuk Gülerse Dünya Güler projesine destek sağlamak için Gönülden Sohbetler'in konuğuydum. TOG Mütevelli Heyeti Üyesi Burcu Hanif'in moderatörlüğünde, yaklaşık 200 Gaziantepli modasever kadının meraklı bakışlarının ve sorularının karşısına çıktım.

DEDİKODU DA YAPTIK
Modaya olan ilgileri, sosyal medyayı sıkı sıkı takip etmeleri; her soruda kendini belli ediyordu. 1.5 saat nasıl geçti anlamadım.
Hatta araya ünlülerle ilgili moda dedikodularını bile sıkıştırdık. Konuşma sonrası daha da ilginçti. Hani anlatılmaz ancak yaşanır dediklerinden bir sevgi seli sardı her tarafımı.
Günübirlik gittiğim için komite kısacık zamanı o kadar iyi programlamış ki, akşam dönüş uçağına bindiğimde sanki günlerdir Gaziantep'te gibiydim.
Bu projede katkımın olmasına vesile oldukları için tüm vakıf çalışanlarına, vakıf mütevelli heyeti üyeleri Sezen Akınal Bulut ve Burcu Hanif'e teşekkürü borç bilirim. Tekrar görüşmek üzere Gaziantep!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA