Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kırmızı halının şıkları

Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'ArifV2016'nın galasında oyuncuların neler giyeceği, en az film kadar merak ediliyordu. Kötü bir sürpriz yaşanmadı. Kadın oyuncular, şıklıklarıyla göz doldurdu. Seda Bakan, şıklık konusunda şu ara en beğenilen isimlerden biri. Bu sefer de üzerinde, Nedret Taciroğlu imzalı şık ve bir o kadar da gösterişli bir elbise vardı. Taşıyışı, havası çok hoş. Farah Zeynep Abdullah; filmin temasına uygun, Hakan Yıldırım imzalı bir elbise seçmiş. Elbisenin kırışıklıkları gözü yorsa da genel olarak havası çok iyi. Ahu Yağtu;
Sudi Etuz imzalı son derece değişik bir elbise giymiş. Değişik çünkü elbise adeta iki farklı ruha sahip. Fiyongu fazla büyük bulsam da elbisenin süprizli olmasını sevdim.
Ama benim favori şıkım; filmin kadrosunda yer alan, adını yeni duyduğum Mariya Anastasyeva idi. Taşıması zor bir elbiseyi başarıyla taşımış. Rengi ve kesimi çok yakışmış. Yırtmaç var diye tek bacak gözümüze sokulmamış.
Saç modeli ve makyajı da bir o kadar başarılı ve uyumlu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA