Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Giydikleri değil isyanları konuşuldu

75. Altın Küre'nin kırmızı halısı, bu yıl rengini siyaha bıraktı. Hollywood'daki cinsiyet eşitsizliği ve cinsel saldırılara karşı tek yürek olan yıldızlar, siyah renkte elbise giyerek büyük bir hareketin ve birlik olmanın en güzel örneğini sundular. Dayanışma sosyal medyaya da yansıdı. Paylaşımlarını, neden siyah giydiklerini açıklayıp #timesup (süre doldu) etiketini ekleyerek yaptılar. Yani ilk kez mücevherler konuşulmadı, ilk kez ne giydikleri ya da nasıl giydikleri, alışılmışın dışında çok da ilgi çekmedi...

ŞIKLAR
En beğendiğim üç isim; Prada elbisesiyle Diane Kruger, Gucci elbisesiyle Dakota Johnson ve Christian Dior elbisesiyle Jessica Biel oldu. Hem kolaya kaçmadan zengin detaylı seçimler yapmışlar, hem de kusursuz taşımayı başarmışlar.
Ne bizim halılarda görmeye doyduğum ucuz bir işçilik, ne de ütüsüz kumaşlar görüyorum. Saçlar yerinde, makyajlar dozunda. Bu da, tüm 'en şıklar' listesinde yer almalarını sağlıyor.

DÖRT SİVİLCE BİZİ MUTLU ETTİ
Kendall Jenner'ın neden törende olduğu anlaşılmadı, hatta bu durum sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Ama yakın çekimlerde yüzündeki sivilceler ayan beyan görününce herkes bir anda susuverdi.
'Dünyanın en ünlü modelinin nasıl olur da bu kadar kötü bir cildi olabilir?' sorusu Jenner'ın neden orada olduğu tartışmalarını unutturuverdi. Meğer kadının öylesine kusursuz bir imajı varmış ki, dört sivilce bile bizi mutlu etmeye yetti.
Kendall'ı bağrımıza bastık, daha bir sevdik.

AKILLI SEÇİM
Angelina Jolie, insanı korkutan zayıflığını örtmek için matematiksel bir çalışmayla vücuduna en uygun elbiseyi seçmiş. Güçlü duruşu ve zarif havasıyla her zaman çarpıcı olmayı başarabiliyor. En şıklar listesine giremedi ama görmeye alışık olmadığımız modelde Versace elbisesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Elbiseye biz pek şaşırmadık çünkü Muazzez Abacı'nın otrişleriyle büyümüş çocuklarız.

DURUMDAN İSTİFADE EDENLER
Kurnazlık yapıp adından söz ettirmek isteyenler için ideal bir ortamdı. Onca siyah elbise arasında kendini göstermek istersen, en cart renkte bir elbise seçersin ve bu adını duyurmaya yeter. Hatta işi garantiye almak için dekolteyi de eklersen, kesin sonuca ulaşırsın. Yoksa ben, Blanca Blanco ismini nerden duyacaktım ki...

GECENİN EN BEKLENMEDİK KARESİ
Jennifer Aniston ve Angelina Jolie'yi aynı törende görmek zordur. Görülmeleri, en heyecan verici magazin olaylarından biridir. Jennifer Aniston sahnedeyken Jolie'nin ne yapacağı merak edildi, hatta bahisler açıldı ama hiç kimse bu muzip karenin geleceğini tahmin edemedi. Aniston sahnedeyken Angelina umursamaz havada yemeğini yiyor ve Dakota Johnson, çaktırmadan Angelina'nın tepkisini izliyor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA