Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kandırılmışız!

Şimdiye kadar bir Türk ünlüsünün dünyaca şöhrete kavuşamamasının en büyük sebebi Türk olmasıydı.
Tarkan yurt dışına açılamadı çünkü Türk'tü. Oyuncularımız Hollywood'a gitti ancak sadece oyunculuk dersi almak için gidebildi.. Modellerimiz Türkiye dışına çıkamadı çünkü yabancı dilleri yoktu. Yıllardır hep bu hikayeleri dinledik. Ya birileri bizi iyi kandırdı ya da sosyal medya, oyunun kurallarını baştan aşağı değiştirdi.
Çalıştığı mekanın mutfağında boyunca kazanın yanındaki Nusret'in şimdilerde kendi açtığı restorantınına Puff Daddy'ler, David Beckham'lar, Roman Abromovich'ler gidiyor.
Üstelik Nusret'in yabancı dili de yok. Böylesi bir başarıyı hiçbir PR şirketi yapamayacağı için her şeyin doğal şekilde geliştiğine inananlardanım.
Ankaralı bir ailenin oğlu olan Mert Alaş, moda fotoğrafçılığı konusunda dünyanın en iyilerinden olmayı başardı. Şimdilerde bir yanında Madonna, diğer yanında doğum günü partisinde pastasının içinden çıkan Kate Moss...
Sosyal medyadan keşfedilen Öykü Baştaş, en büyük markaların podyumunda yürüyor. Londra Moda Haftasın'nda Burberry defilesinden çıkıp Erdem'e koşuyor. En son Gucci defilesinde yürüyordu. Demek ki azmederek, çalışarak, doğru zamanda doğru yerde bulunup ayağa gelen şansı değerlendirerek pekâlâ olabiliyormuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA