Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Oscar’da kırmızı halıya eski topraklar damga vurdu

Bu yıl Oscar törenlerinin kırmızı halısında en büyük beğeniyi, 'eski topraklar' topladı.
80 yaşındaki Jane Fonda'nın, Balmain elbisesini özgüvenle taşımasına herkes hayran kaldı. Helen Mirren, Reem Acra marka elbisesi içinde müthiş görünüyordu.
Meryl Streep'e, Dior elbisesinin rengi çok yakışmıştı.
Allison Janney öylesine şık ve hoştu ki, 'I, Tonya filminde oynayan bu kadın mıydı diye düşünmedik değil.
Benim favorim, çarpıcı renk ve kumaşa sahip Armani Privé elbiseyi bir Barbie bebek edasıyla taşıyan Nicole Kidman oldu. Margot Robbie'nin güzelliği, Charlize Theron'u tahtından edecek güçte. Jennifer Lawrence, elbette bir Dior elbise giymişti; elbisesinin dokusu, saçı ve makyajıyla ışıl ışıldı.
Rüküşlükleriyle konuşulanların başında ise Salma Hayek ve Emma Stone vardı. Hayek'in moda dünyasının en güçlü adamlarından biriyle evli olup da nasıl bu kadar kötü seçimler yaptığına bir kez daha şaşırdık. Demet Akalın, "Bunu ben bile giymem" dedi ya, gerisini siz düşünün. Kırmızı halının en şık yıldızlarından Emma Stonu'un seçimi, 'Her şey Oscar'ı alana kadar mıydı?' dedirtti.
Yıldızların Oscar töreni sonrası verilen partilerde neler giydikleri de merak konusudur.
Hatta çoğu zaman bu partilerde, törendekinden daha şık olurlar. Bu sene partiye katılanların içinde en dikkat çeken isim, Kendall Jenner oldu. Redemption marka micro mini elbiseyi bir süper model edasıyla taşıması çok beğenildi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA