Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hülya sıktı, yeni star bulalım

Boğaziçi'nde öğrencilerle buluşan Hülya Avşar bakın neler demiş: "Magazini seviyorum. Sırf entelektüel olacağım diye kıllı bacaklarıma giydiğim etekle dolaşamam... Görsel olarak entelektüel olamam. Sıkıcı olmak istemiyorum... Popülerlikten, şamatadan uzak kalmak beni çok sıktı. Ben insan gibi yaşamayı seviyorum..." Daha iki ay önce magazincilere nefret kusan, çocuğunun fotoğrafının çekilmemesi için mahkeme kararı aldıran Hülya Avşar'a neler oldu böyle! 'Magazini seviyorum' demeler falan... Daha önce kızını klipte oynattığında da yazdım... Avşar her şeyiyle bir çelişkiler yumağı. Bakın yine elimize güzel malzeme vermiş. Hülya'nın mantığından hareket edersek:
1- Entelektüel olmak için ağda yaptırmamak gerekiyor.
2- Enteller çok sıkıcı insanlar. Hatta insan bile değiller, farklı bir canlı türü.
3- Eğitime, kitap okumaya gerek yok. Görsel açıdan da entel olabilirsiniz. Aslında Hülya Avşar, ne söylese haber olacağını biliyor... Ne yapalım magazin medyası olarak eksiğimizi çok iyi biliyor. Yeni starlar üretemiyoruz... Yıllardır Sibel Can'a, Gülben'e, İbo'ya, Hülya'ya takılıp gidiyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA