Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kazım'a mahalle baskısı

Şike iddiaları hakkında topa girmeyeceğim, henüz erken ama Colin Kazım'ın hızlı gece hayatına getirilen acımasız eleştiriler hakkında birkaç laf edeceğim... Bizde futbolcunun gece dışarı çıkmayanı, evde PlayStation oynayanı makbul (halbuki onlar daha uykusuz geceler geçiriyor). Ne kadar vasat oyuncu olsanız da 'efendi adam' profili çizerseniz, bir de sahada deli danalar gibi koşarsanız, Türkiye'de arada kaynayıp gidersiniz. Ama Kazım gibi gecelerde basına yakalanırsanız vay halinize...

ALKOLİK DEĞİL, SORUN YOK!
Sevgili futbol yorumcuları siz de çok iyi biliyorsunuz ki, bu adam yabancı... İngiliz kültüründe alkolik olmadığınız sürece geceleri içip, dağıtmak sorun değil. Baksanıza, babası ve kız arkadaşıyla içip dağıtıyor! Bir de seks yapmak skandal değildir. Seks... Nasıl anlatsam pozitif enerji yükler, hayata bağlar insanı! Ayrıca seks performans da düşürmez. Hatta bazı ülkelerde futbolcular eşleriyle kampa katılır. Dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri olan Cristiano Ronaldo da seks partilerine takılıyor. Ama bu durum, İngiltere'de eğlencelik magazin haberi olarak kaldı. Yani demem o ki, Kazım için yapılan bu mahalle baskısı aşırıya kaçtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA