Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İşte parlak zeka budur!

Ekranda sigaranın buzlanma komedisinden sonunda CNBC-e'de nasibini aldı ama onlar bu durumu 'işte parlak zeka budur' dedirten bir yolla protesto ettiler. Önceki gün 'The Greatest Game Ever Played' adlı filmde sigara içilen sahnelerde oyuncuların yüzleri çiçek açtı. CNBCe'ciler buzlama yönteminin yerine, sigaraların üzerine uzun saplı çiçek kondurdular. Bu çiçekli protesto, 'Madman' dizisinde nasıl sonuç verecek doğrusu çok merak ediyorum.

BUZLAMA GECE YAPILMASIN

Çocuklara kötü örnek olmaması için sigaranın ekranda buzlanması hep kafamı karıştıran bir mevzu oldu. Evet, izlerken çok komik duruyor ama şu da var: Sigaraya başlamadaki en önemli etken 'cool' durma sevdasıdır... Gerçek hayatta sigaradan nefret eden oyuncuların bile film ve dizilerde fosur fosur sigara içmesinin nedeni de budur. Çünkü sigara firmaları reklam yasağını herkesin sevdiği dizi ve sinema karakterlerine sigara içirerek kırmaktadır. Bence bir orta yol bulunmalı. RTÜK, en azından geç saatte yayınlanan film ve dizilerde buzlama sevdasından vazgeçmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA