Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

JFK'in bu fotoğraf tarihi değiştirebilirdi...

İnternetin en çok takip edilen magazin sitelerinden biri olan TMZ, önceki gün ABD eski Başkanı John F. Kennedy'nin bir teknede güneşlenirken görüntülenen bu fotoğrafını yayınladı. Dikkatli bakarsanız tekneden atlayanın yanı sıra yukarıda güneşlenen kadınlar da çıplak. Fotoğrafın 1956 yılının ağustos ayında çekildiği tahmin ediliyor. O tarihte JFK'in kardeşi Ted ile birlikte Akdeniz'i iki hafta tekneyle dolaştığı söyleniyor. O dönemde Kennedy'nin eşi Jackie de hamileymiş. TMZ, fotoğrafı uzmanlara incelettiğini ve photoshop hilesi olmadığını açıkladı. Gelelim TMZ'nin "Bu fotoğraf tarihi değiştirebilirdi" başlığını neden attığına... Kennedy 1960'ta başkan olmuştu. Eğer bu fotoğraf seçimlerden önce basına yansısaydı, seçilemeyecekti ve tarihin akışı tamamen değişecekti. Peki, TMZ bu fotoğrafı nasıl ele geçirdi? Öykünün bu kısmı daha ilginç. TMZ'nin iddiasına göre bu fotoğraf vakti zamanında ikinci el araba satan bir adamın eline geçmiş. O da 10 yıl önce hayata veda etmiş ve fotoğraf oğluna miras kalmış. Haberde şöyle komik bir iddia daha var. İkinci el araba satan amca, yıllarca arkadaşlarının arasında "Elimde Kennedy'nin çıplak hatunlarla çekilmiş fotoğrafı var" geyiğini yapmış ama herhalde kendi dahil kimse bu fotoğrafın gerçek olduğuna inanmamış.

MAGAZİN BASINININ BAŞARISI
JFK'in suikastı ve özel hayatına dair birçok iddia ortaya atıldı. Bu iddiaların arasında sahte çıkan fotoğraflar da oldu ama TMZ fotoğrafın gerçek olduğunda ısrarlı. Rihanna'nın dayak olayında, Michael Jackson'ın ölümünde rakiplerini atlatan, gerçek belgeler ortaya sunan TMZ, eğer bu haberde de haklı çıkarsa bu magazin basını için tarihi bir başarı olacaktır. Yani demem o ki, magazin basınını fazla hafife almayın sevgili okurlar! Not: Bizim magazin basını da TMZ'yi mercek altına almalı. Çünkü TMZ geleceğin magazinini yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA