Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hande Ataizi'nin frikik krizi (Bölüm 2)

Milliyet'in Cadde ekinde önceki gün yayınlanan Hande Ataizi'nin frikik fotoğrafıyla ilgili yazımdan sonra birçok okuyucu yorumu aldım. Herkes, Hande'nin bacak arasının sansürsüz yayınlanmasına tepkiliydi. Bu tür fotoğrafların magazin blog'larında bile üzeri kapatılarak yayınlandığını, Cadde'nin hata yapmadığını, bilinçli bir şekilde bu fotoğrafı yayınladığını söyleyenler bile vardı. Dünkü yazımda ben de, bu fotoğrafı gözden kaçırmak için kör olmak gerektiğini, haberin mizanpajının da bu frikiğe uygun olarak hazırlanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmiştim. Tabii teknik bir hatanın olma ihtimali de var. İnşallah öyledir! Ancak dün Cadde'de Hande Ataizi frikiğiyle ilgili bir özür yazısı yayınlanmadı.

HANDE'Yİ FAZIL DAVET ETTİ
Demek ki, Cadde'ciler ünlü bir sanatçının bacak arasını milyonlarla paylaşmayı hata kabul etmiyorlar. Dün beni arayanlar arasında Hande Ataizi'nin basın danışmanı da vardı. Söylediklerini aynen aktarıyorum: "Hande Ataizi fotoğrafın gazetede sansürsüz yayınlanmasından büyük rahatsızlık duydu. O da böyle bir hatanın nasıl yapıldığını anlamaya çalışıyor! Yaşadığı üzüntüyü anlatamam. Çıkan bazı haberlerde Ataizi'nin Fazıl Say'ın doğum günü partisine davetsiz katıldığı da yazıyordu. Bu da yanlış bilgi. Say ve Ataizi'nin birlikteliği bitti ama hâlâ iyi arkadaşlar. Ayrıca Ataizi'nin davet edilmediği bir doğum günü partisine katılabileceğini nasıl düşünebilirler ki... Ataizi'ni bizzat Fazıl Say davet etti." Vallahi fazla söze gerek yok! Cadde'ciler bu konu hakkında acil bir açıklama yapmalılar. Aksi takdirde kamuoyunda haklarında çok yanlış fikirlerin oluşma ihtimali var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA