Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bilica, erozyonla savaşın sembolü olmalı

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Bilica'nın penaltı noktasına ayağıyla çukur açması affedilecek bir hareket değil. Türkiye Futbol Federasyonu, fairplay ruhunun içine eden bu harekete mutlaka bir ceza kesecektir. Ancak Federasyon'dan önce asıl cezayı Fenerbahçe kulübü kesmeli. Eğer ceza verilmezse Fenerbahçe Yönetimi de Bilica'nın bu sportmenlik dışı hareketini kabullenmiş olur... Bu arada Bilica'nın penaltı noktasını kazması acayip bir geyik ortamı oluşturdu. Bu geyik ortamının en eğlenceli örnekleri de her zamanki gibi Ekşisözlük'ten geldi. Ekşisözlük'çüler, Bilica'nın takımına avantaj sağlamak amacıyla yapabileceği alternatif hareketlerin listesini çıkarmışlar. İşte o hareketler:

KALECİYE LAZER DE TUTSUN
Marke ettiği oyuncunun aniden şortunu indirmek. Takımı penaltı kullanmadan hemen önce topa işemek. Seken toplar hızlansın diye rakip kalecinin önüne işemek. Orta sahadan rakip defansın arkasına açılan bir tünel kazmak. Duran toplarda rakip kalecinin gözüne lazer tutmak. Rakip duran top atışını yaptığı sırada, yüksek sesle öksürüp dikkat dağıtmak. "Öhühühüühühü" diye feryadı basmak. Sahayı yatay çapalama yöntemiyle kazıp erozyonla savaşmak. (Hatta Bilica'yı erozyonla savaşın sembolü bile yapabiliriz) Penaltı noktasına yapıştırıcı sürmek. Penaltı atan oyuncunun suratına geğirmek, penaltı noktasına kusmak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA