Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

6 kişilik asansöre 11 kişinin binmesi

Yozgat'ta Yimpaş Alışveriş Merkezi'nde yaşanan asansör kazasını okudunuz değil mi? 11 kişilik bir grup, 6 kişi kapasiteli asansöre binmiş. Sonuç: Bir ölü, iki yaralı... Bu kazadan önce kesin vatandaşlarımızın arasında şu diyalog geçmiştir: - "Doldu, çekmez bu asansör?" - "Gel oğlum gel, bir şey olmaz." Bu kaza, "Bize bir şey olmaz" söyleminin sonucudur. Hani "Bu olay sadece Türkiye'de olur" derler ya, aynen o hesap... 11 kişinin 6 kişilik asansörde işi ne? Guinness Rekorlar Kitabı'na mı girmeye çalışıyorlardı? İnternet siteleri bu tip absürt kaza örnekleriyle dolu. İşte canım Türkiye'mden absürt kaza örnekleri. İbret olsun diye okuyun:
YER: İstanbul/Sultanbeyli... Adamın biri yuttuğu sineği öldürmek için ağzına Shelltox sıkar ve zehirlenerek ölür. YER: Erzurum... Bir berber, masaj amacıyla müşterisinin kafasını sağa sola çevirirken boynunu kırar.
YER: Bozcaada... Adamın biri bankamatikten para çekerken elektrik çarpması sonucu vefat eder.
YER: Kayseri... Otobüsüne mazot alan muavin, deponun tam dolup dolmadığından emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek ister. Olay, buharlaşan mazotun parlaması ve muavinin yanık tedavisi için hastaneye kaldırılması ile son bulur.
YER: Adapazarı... TEM otoyolu Sapanca mevkiinde cereyan eden olayda adamın biri radyoda çalan müzik ile coşup göbek atmak için arabasını kenara çeker ve inip otoyolda göbek atar. Fakat arkadan gelen araç tarafından ezilerek feci bir şekilde can verir.
YER: Kocaeli... Bir gemi mühendisi, tamir esnasında kontrol etmek için gemi kazanına girer; diğer gemi mühendisi ise kazanın kapısını kapatır, kazanı ateşler ve arkadaşını yakarak öldürür.
YER : Rize... Adamın biri elektrik direğine yaslanıp, ayakkabısına giren taşı çıkarmak için ayakkabısını silkelerken, yoldan geçen bir şahıs, bahsi geçen insanın elektriğe çarpıldığını düşünerek (temas etmeden) kurtarmak amacıyla kürekle vurarak hastanelik eder. Bir de Nevşehir'de kahvede okey oynayanların üstüne inek düşmüştü. O, tam filmlik...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA