Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Okul rahatsız oldu, RTÜK'ten tık yok!

Dün en çok güldüğüm haber, İstanbul Erkek Lisesi'nin, 'Küçük Sırlar' dizisinin seti olmaktan vazgeçmesiyle ilgiliydi... Lise yönetimi dizide kız öğrencilerinin ultra mini etek giymelerinden, sürekli alkol ve uyuşturucu gibi konuların işlenmesinden rahatsız olmuşlar. Bakalım RTÜK ne zaman harekete geçecek? Taraf yazarı Telesiyej, bu konuya birkaç kez değindi. Benimkisi tekrar olacak ama 'Küçük Sırlar'daki lise ortamı, bırakın New York'u dünyanın hiçbir yerinde yok!

OKUL DOLABINDA VİSKİLER
"Her şey kurgu. İstedikleri gibi lise ortamı yaratırlar" diyenler varsa eğer; ben de "Bu dizinin hiç mi toplumsal ve etik değerlere saygısı yok?" diye sorarım. Mesela bu dizide niye hiç öğretmen yok? Bütün öğrenciler koridorlarda rahat rahat öpüşüp koklaşsınlar diye mi? Ayrıca bütün kız öğrenciler neredeyse donu gözükecek derecede ultra mini etek giymek zorunda mı? Ya o fetişist öğelere, seksi çoraplara ve öğrencilerin okul dolaplarındaki viski şişelerine ne demeli? Türkiye'de okulların durumu zaten felaket, bir de böyle bir dizi çekmenin alemi ne? Çocuklara vermek istediğiniz tek mesaj: "Okul çıkışı sevişin" mi? Tamam, birçok dizide az ya da çok cinselliğe göndermeler yapılıyor ama 'Küçük Sırlar'daki kamera kullanımlarının genelinde bile teşhirci zihniyet başrolü oynuyor. Bu kadarına da pes! Özetle 'Küçük Sırlar' reytinglerde birinci ama lise çağındaki çocukları zehirleyerek bu başarıyı elde ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA