Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbol maçı olsaydı gemide isyan çıkardı

Önceki gün Yalova'dan Yenikapı'ya hareket eden Kanuni Sultan Süleyman Feribotu'nda, Türkiye-Sırbistan maçının naklen yayınının seyredilmesine izin verilmemesi yolcular ve mürettebat arasında hakarete varan gerginliklere neden olmuş. Hatta bu gerginlik yüzünden feribot seferine, 20 dakika rötarlı başlamış. Dünyanın başka hiçbir ülkesinde yaşanmayacak bir Türkiye klasiği daha... Eminim, gemi mürettebatı da bu tarihi maçı izlemek istiyordu ama 24 kanalıyla yapılan protokol anlaşması gereği kimse kanal değiştirememiş. Ben de sizin gibi "Ne olacak ki, açıverseydiler" diyorum. Fakat bir de bu kanal değiştirme inisiyatifini alacak kişinin kurallara aykırı davranmış olacağını ve belki de işten kovulacağını hesaba katın. Ortada yapılmış bir anlaşma var, 24 kanalı, İDO taşıtlarında yayın yapmak için para ödüyor. Tabii, İDO gemilerindeki 24 kanalının yayınının daha önce de tartışmalara neden olduğunu da unutmayalım!

TV YAYINI OLMASIN
Böylesine keskin bıçak gibi farklı kutuplara ayrılmış bir toplumda kimsenin karşı çıkmayacağı bir kanalı bulmak, ortak paydada buluşmak şu an için imkansız gibi gözüküyor. Her görüşten insanı memnun edecek bir haber kanal var mı sizce? Bence en mantıklı tercih; toplu taşıma araçlarında TV yayınlarının son erdirilmesi... Düşünsenize o maç, basketbol değil de futbol maçı olsaydı. Atıyorum; Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası'nda final maçına çıksaydı? Vallahi kızgın yolcular isyan çıkarıp gemiyi bile ele geçirirlerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA