Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Üç kocam da iktidarsızdı

Yer: 'Zuhal Topal'la İzdivaç'... Öykünün kahramanları: Ayşe Hanım ile Hüseyin Bey... Ayşe Hanım damat adayı Hüseyin Bey'e aynen şu soruyu yöneltti: "İlk üç eşim bana karşı görevlerini yerine getiremiyordu, sizde de böyle bir sorun var mı?" Hüseyin Bey sorunun çılgınlığı karşısında afalladı ama Ayşe Hanım'ın durmaya niyeti yoktu. Cinsel hayatında yaşadığı hayal kırıklıklarını anlatmaya başladı. Kocalarının hepsinin iktidarsız çıktığını, ikinci evliliğinin beş gün sürdüğünü; üçüncü kocasında da aynı sorunu yaşadığını, doktor doktor dolaştıklarını anlattı ve "Allah kimsenin başına böyle bir sorun vermesin. Bir daha ağzımın yanmasını istemiyorum?" diyerek noktayı koydu. Peki, Hüseyin Bey ne yaptı? Önce "Çok şükür böyle bir sağlık problemin yok" dedi sonra da kontra atağa geçti: "Peki, sizde vajinismus problemi var mı?" Ayşe Hanım: "Allaha şükür yok!"

TESETTÜRLÜ BİR KADIN
Evet, evliliklerin bitmesinde cinsel problemler başrol oynuyor ama yazımın konusu bu değil. Bu seks dramının bir canlı yayında konuşuluyor olması ve Hüseyin Bey'e "Siz de iktidarsız mısınız?" diye soran kadının tesettürlü olması önemli olan. Bu muhabbete tanık olduktan sonra aklıma ilk Cem Yılmaz ile aramda geçen bir konuşma geldi. 'A.R.O.G'un setini ziyaret ettiğimde Yılmaz'a "G.O.R.A'nın en çılgın karakteri, seks filmlerinin unutulmaz yönetmeni Erşan Kuneri'nin filmini ne zaman çekeceksiniz?" diye sormuştum. O da "Ya filmlerdeki bir iki küfür yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Bu ülkede Kuneri'yi çekmek zor! Yanlış anlama halktan bahsetmiyorum. Onlar çok şeyi aştı. Derdim sansürcü zihniyetle" demişti. Sonra bu çelişkiye 'A.R.O.G'da gönderme yapmıştı. Arif, eşiyle konuşurken arka fondaki TV'de bir kadın programı ekrana geliyordu ve altta şu anons geçiyordu: "Apartmanda grup seks skandalı..." Neyse şunu söylemek istiyorum: "Toplumumuz hızla muhafazakârlaşıyor" deniyor ya, külliyen yalan! Türkiye'nin gerçek portresi; tartışma programlarındaki yorumlar değil, üçüncü sayfa haberleridir, tesettürlü Ayşe Hanım'ın canlı yayında "İktidarsız mısınız" diye sormasıdır. Not: Ayşe Hanım'ın videosunu mizikacilar.com'dan izleyebilirsiniz. Bu sitedeki yorum, yazıma esin kaynağı olmuştur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA