Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kim'in poposu ve Ermeni soykırımı!

Ermeni asıllı, ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian, ABD'de Ermeni soykırımı karar tasarısının Kongre Genel Kurulu gündemine alınması için Türkiye'ye karşı 'soykırım' kampanyası başlatmış… Önce sokaktaki vatandaşın nabzını tutmak için Milliyet'in internet sitesinde çıkan okur yorumlarına göz atalım:
"Sen ne anlarsın tarihten, git şovunu yap. Sorsan Ermenistan'ın başkentini bilmez."
"O bu işlere burnunu sokmasın, porno film çekmeye devam etsin."
"Biz de bundan sonra Kim'in resimlerine bakmıyoruz, videolarını izlemiyoruz."

MAGAZİN TEHLİKESİ
Son yorum benim de favorim ama sevgili halkım "Kim ne anlar tarihten?" demeyin… Mesele tarihten anlayıp anlamaması değil… Önemli olan Kim'in popülaritesi… Kim, Jennifer Lopez'e rakip gösterilen devasa poposuyla internette en çok 'tıklanan' ünlülerden biri. Sadece Twitter'da Kim'i takip edenlerin sayısı 5.5 milyon. Bu 5.5 milyon kişinin yüzde 10'u bile Kim'e destek verse ortalık karışır. Asıl tehlike ise Ermeni soykırım tasarısının Kim ile magazinleşmesi… Haritada Türkiye'nin yerini bilmeyen Amerikalılar bile bu tartışmaya dahil olur. Bence bizim Dışişleri Bakanlığı, Kim Kardashian'ın lobi faaliyetlerini ciddiye almalı. Vallahi yazarken midem bulandı… Neredeyse "Kim'e rakip bulmalı" önerisinde bulunacaktım ve yazı iyice felakete dönüşecekti. Sevgili okurlar, işte magazin etkisi böyle bir şey… Yukarıdaki satırlar da bu etkiyi vermek için yazıldı! Her şey magazinleşmemeli! Ermeni soykırımı tartışmalarına bir de Kim'in poposu girerse vay halimize. Tartışmaya Kim'in poposunu sokan Ermeni siyasetçilere 'yuh' olsun… Bir 'yuh' da bu haberin altına Kim'in seksi fotoğrafları için 'tıklayın' galerisi açan gazetelerin internet sitelerine!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA