Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İkinci bir Erol Köse vakası

Peki, ne var bu ses kayıtlarında? Aldığım çok sağlam duyumları paylaşacağım: Ses kayıtlarında ünlü olmak isteyen her genç gibi Kıvanç Tatlıtuğ'un da açıklamaları, konuşmaları var.
Kıvanç da her çömez manken gibi menajeri hakkında övgü dolu laflar etmiş. Bazı ifadeleri şimdiki karizmasını bozacak derecede komik.
Erkan Özerman da, eğer yayınlarsa o kasetleri, "İşte Kıvanç eskiden bana neler diyordu, şimdi ne yapıyor! Onu ben adam ettim, bakın eskiden nasıldı..." diyecek.

GÜLDÜRMEYİN İNSANI
Yani "Elimde Hülya Avşar'ın kaseti var" diye diye haftalarca beynimizi yiyen ve ortaya sadece Avşar'ın kötü sesini çıkaran yeni bir Erol Köse vakası yaşayabiliriz.
Ayrıca seks kaseti olsa Özerman yayınlar mı? Bu yaştan sonra cezaevine girmeyi göze alır mı?
Güldürmeyin insanı!
Özerman'ın gurur meselesi yaptığı konu, Kıvanç'ın ünlü olunca kendisini defterden silmesi
Aslında bunlar ünlüler dünyasının bildik salvoları. Özerman bazı noktalarda haklı da olabilir. Çünkü kendisinin ortaya çıkardığı bir star artık başka bir menajerle çalışıyor; lakin bu da hayatın bir gerçeği, her şey istediğiniz gibi olmuyor.
Şimdi Özerman gibi yaşını başını almış bir insana, zamanında birlikte çalıştığı bir genç hakkında kaset, belge vs. gibi imalarda bulunması hiç yakışmıyor.
Aslında İzzet Çapa'nın Kenan Erçetingöz'le yaptığı röportajda geçen şu sözler de hiç yakışık almadı.
Çapa soruyor: Özerman'ın Kıvanç hakkındaki açıklamaları hata mıydı?
Erçetingöz: Neden olsun. Aralarında karı-koca ilişkisi mi var ki?
Çapa: Pardon?
Erçetingöz: Bir ticari ilişki kurmuşlar...
Dua etsinler, elindeki fotoğrafları yayınlamadı.
Çapa: Var mıdır ki elinde?
Erçetingöz: Vardır mutlaka... "Aa, ne ayıp bunları açıklamak, yayınlamak" demek asıl ayıp bence. Magazine bu gözle baksınlar...

ALET OLUYORSUNUZ
Evet, Erçetingöz'e katılıyorum; magazin basını affetmez, ne varsa 'cart' diye ortaya koyar ama yazarlar, TV programcıları, belli seviyeye gelmiş insanlar böyle konuşmamalı.
'Karı-koca' esprisi hiç yakışıyor mu? Ya da "Kıvanç odundu; Özerman aldı onu, defter yaptı" falan demeler...
Bir de Çapa'nın röportajda bu berbat açıklamalar için müthiş ara pasları atması vs. Yahu 70 yaşında bir adam, gencecik bir insana örtülü şantaj yapıyor ve siz buna alet oluyorsunuz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA