Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kıvanç'ın seks değil ses kaseti var

Sabah Magazin İstihbarat Şefi Sinan Özedincik, sabah.com. tr'ye Erkan Özerman- Kıvanç Tatlıtuğ polemiğiyle ilgili konuşunca ortalık karıştı...
Sinan ne diyordu özetle: "Erkan Özerman'ın bu kadar kafayı taktığı başka bir konu görmedim. Zamanla daha başka şeylerde ortaya çıkacak, Özerman şu ana kadar buzdağının üstünü anlattı ve gösterdi.
Kıvanç'ın avukatı çok talihsiz laflar etti, Özerman şimdilik susuyor, zamanı gelince (Bana dosyaları ve bantları gösterdi) magazin dünyasının sarsılacağı belgeler her an çıkabilir!"

ÇAKMA DUAYEN
Vatan gazetesi de aldı bu açıklamayı ikinci sayfada manşetten verdi. Sonra da bütün internet sitelerinde: 'Kıvanç'ın kaset skandalı patlayacak' 'Kıvanç'ın kaseti çıkabilir' başlıkları ışık hızıyla yayıldı.
Evet, ortada bir kaset var ama bu kaset seks değil ses kaseti. Sinan: "Bana dosyaları ve bantları gösterdi" diyor. Bant yahu! Ses bandı, ses kaydı... Yani Türk dilinde 'seks bandı' diye bir ifade bile yokken seks kasetinden nasıl bahsedersiniz!
Basın bunu bilmez olur mu?
Herkes internette 'tık' peşinde olduğu ve Kıvanç'la ilgili seks kaseti iddiaları daha çok okunacağı için başlıklarda küçük oynamalar yapılıyor!

AMAÇ REYTİNG
İşte sırf bu ilgi için Kenan Erçetingöz gibi çakma magazin duayenleri bile topa girip Kıvanç hakkında atıp tutuyorlar. Çünkü alıyor gündeme gelme kokusunu! Mevzu biraz daha uzarsa, emin olun Nihat Doğan da dahil olur bu polemiğe. İstanbul'un en ünlü eğlence mekanlarının yaratıcısı İzzet Çapa bile röportajlarında Kıvanç'ın reytinginden besleniyor.
Buna muhabirlik, haber hırsı diyenler varsa hemen alttaki yazıya geçsinler.
Çünkü aşağıdaki yazıda ses kasetiyle ilgili gerçekler var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA