Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kenan Evren bile bunu yapmadı

Önce neyi yaptığını yazalım: 1980'de darbeyle memlekete el koyan Kenan Evren, Ankara'da yaşamaktadır ve Ankaragücü'nün hâlâ ikinci lig takımı olması canını sıkmaktadır. Ankaragücü'nün Türkiye Kupası'nı kazanma ihtimali vardır, belki de bu ihtimal yaratılmıştır! Hemen "Kupayı kazanan takım, birinci ligde oynar" kararı çıkarılır ve Ankaragücü kupayı alıp birinci lige yükselir. Bu skandalla futbol kitaplarında bile dalga geçilir.

ASRIN SKA NDALI OLUR
Peki şimdiki rezilliğe ne demeli? Her ne kadar dava başlamasa da, tape'lerden yükselen pis kokulardan herkes şike yapıldığına inanıyor. Zaten yapılmasa; yasa niye değiştirilir, cezalar niye hafifletilir? Her neyse... Fenerbahçe'nin küme düşmemesi, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ceza almaması (teşebbüs de cezaydı, unutmayın) bence Evren'in Ankaragücü'nü birinci lige çıkarmasından daha büyük skandaldır. Eğer UEFA da ikna edilmişse, bu asrın skandalıdır. Bunları yazdığımda onlarca küfürlü e-posta geliyor ve ben hepsine şöyle diyorum: "Sizden daha iyi Fenerbahçeliyim. Bu ezikliği yaşamaktansa, küme düşelim daha iyi..." En azından büyüdüğünde oğluma "Evet, hatalar yapıldı ama delikanlı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA