Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bozkurt selamı veren Twitter kuşu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin internet sitesinde Twitter hesabı için kullandığı logoda, Twitter'ın simgesi olan kuşun bozkurt selamı vermesi şirin bir hadise olarak değerlendirildi... "Ee ne var bunda" demeyin! Bir de bozkurt selamı veren Twitter kuşunun şirin sempatik havasının MHP'yi sardığını düşünün. Parti için devrimsel bir gelişme olmaz mı? Bahçeli'nin 'Püskevit' lafının yarattığı samimi havayı hatırlayın. İşte o samimiyet, espriye malzeme olmadan yakalanmalı!

SERT İMAJ DEĞİŞMELİ
Aslında MHP'de ve Devlet Bahçeli'de o sevimli ve samimi hava var ama bir türlü öne çıkarılamıyor. Örneğin Bahçeli, resmi internet sitesinde kendisini ve partisini eleştiren karikatürlere yer vermiş. Bu büyük bir olgunluk göstergesi. MHP'nin halkla ilişkilerini ve reklam kampanyalarını yürüten ekip, bence neden kadınların oyunu alamadıklarını düşünmeli! MHP'nin sert, milliyetçi, ağır abi havasının biraz daha yumuşaması gerekmiyor mu? Tabii bu yumuşama partinin ilkelerine zarar vermeden olmalı. Ah bir de geçmişin özeleştirisini yapsalar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA