Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aykut Hoca'nın korkusu

Aykut Kocaman'ın büyük teknik direktör olabilmesi için önce içindeki korkuyu yenmesi gerekiyor.
Bu öyle bir korku ki, artık taraftara da bulaştı. İnanın bana, dün Selçuk Şahin'in oyuna girmesi; önde olmalarına rağmen Fenerbahçeliler'in galibiyete olan inançlarının bittiği andı.
Geçtiğimiz yıl Türk Telekom Arena'daki maçta 1-0 gerideyken bile Fenerbahçe taraftarının, Galatasaray'ı yeneceklerine olan inançları yüzde 100'dü!
Dün Aykut Hoca maçtan sonra aynen şöyle dedi: "Devre arasında bizim soyunma odamızda sanki maçı yitirmiş görüntü vardı, 2-1 öndeydik oysa..."
İşte Aykut Hoca'nın asıl cevaplaması gereken soru: "Ben bu korkuyu görüp neden takımımı geriye götürecek hamleler yaptım?"
Aykut Hoca'nın bu sezon için sağlam bir mazereti var: Şike davasının takımda yarattığı travma. Lakin Aykut Hoca'nın yaşadığı travma daha büyük! Alex'i tek forvet oynatması, dizilişlerde yaptığı çok acayip değişiklikler... Bence Aykut Hoca'nın kafası futbolun basit bir oyun olduğunu unutacak kadar karışık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA