Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Play-off'un faydaları

* Eski köye yeni âdet gibi gözüküyor ama Play-off, lig heyecanını son haftaya kadar taşıdı, hesap kitap işini arttırdı.
* İlk dörtte kopmayı engelledi, ilk dörde girmek için 5., 6., 7. takımları da yarışa dahil etti. Play-off olmasaydı şimdi transfer haberlerini okuyor olurduk.
* Daha yeni haberi çıktı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ülke ekonomisine ekstradan yaklaşık 20 milyon lira gelir sağlamış. Ulaşım, oteller, yemek sektörü derbi günleri müthiş kâr ediyor, pizza satışları iki katına çıkıyormuş. E bir de bunun play-off maçlarını hesaba katın!
* Yılda 4 büyükler arasında 12 maç oynanıyor, play off'la şimdi 24 maç oynanacak. 24'ü çarpın 20 milyonla 480 milyon lira eder.
* Ne 480 milyonu! Play off maçlarında maç biletleri, reklam gelirleri vs. her şey artacak. Hele bir de şampiyonluk play-off son maçına kalırsa, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynarsa, o tek maçı Türkiye'nin Super Bowl'u olur. Amerika'da son Super Bowl'da 30 saniyelik reklama dev markalar 3 milyon dolar ödediler. oradaki kadar olmasa da bizim yerli Super Bowl'da da müthiş gelir elde edilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA