Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Cehennem Melekleri 2'yi izlemek...

Tamamı aksiyon, dövüş ve maceradan oluşmuş, aralarda sağlam esprilerin de olduğu eğlencelik bir filmi izleyen birinin hüzünlenmesi absürt bir durum.
Lakin izlediğiniz filmin kadrosu, çocukluk ve ergenlik döneminizdeki kahramanlarınızdan oluştuğunda devreye anılar giriyor.
Çocukluğunuzda izlediğiniz dövüş filmlerinden sonra sokağa fırlayıp 'kim döver' tartışmasına girdiğiniz...
Terminatör gibi yürüdüğünüz... Gazetelerden Rambo'nun, Conan'ın fotoğraflarını kesip biriktirdiğiniz... Hayatın amatörce yaşandığı 80'lere dönüyorsunuz...

AKSİYONUN RÜYA TAKIMI
Evet, aksiyon, bilim kurgu, maceranın kralı çekiliyor ama yine de bir şey eksik! Sanki şimdiki çocuklar, aksiyon yıldızlarını bizim gibi sahiplenmiyorlar! Belki de 70'lerin son yılları, 80'ler ve 90'ların ilk yılları diye toparlayacağım dönem, aksiyonun altın çağıydı! Ve sırf bu yüzden o dönemin yıldızlarından oluşturulan 'rüya takım' kurulup 'Cehennem Melekleri' (The Expendables) serisi çekiliyor.
Senaryo bu kez ilkinden daha kaliteli olmasına rağmen öyküyü anlatmaya gerek yok sanırım. Çünkü film, herkesin aksiyonun 'rüya takımı'ndan neyi bekliyorsa onu veriyor: 'Non stop' macera, dövüş vs.
Filmde sağlam espriler, geçmişteki filmlere göndermeler de var ama 80 kuşağının anlayacağı dilden!
Hele Chuck Norris'in ilk gözüktüğü sahnede gülmekle hüzünlenmek arasında gidip geliyorsunuz!
Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis dede olmuşlar ama yine de aksiyonun hakkını vermişler. Jean Claude Van Damme bu kez kötü adam ama döner tekmeyi yine müthiş atıyor. Özetle 'Cehennem Melekleri 2' (The Expendables 2) filmini her yaştan izleyici sevecek ama 80 kuşağı için bayram hediyesi gibi olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA