Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gülben'in selüliti mahalle baskısına dönüşür mü?

Asıl sorun nerede biliyor musunuz? Asıl sorun, bizim magazin basınında bazılarının espri yapmakla, bir kişiyi aşağılamak arasındaki farkı bilmemesi.
Ya da espri yaptıklarını sanıyorlar ama fark etmeden aşağılıyorlar sanatçıyı!
Haksızlık etmeyelim bu tür haberleri espri dozajını çok iyi ayarlayıp veren magazin eklerimiz de mevcut ama 'denizanası' başlığında olduğu gibi kötü örnekler de var.

MAHALLE BASKISI ETKİSİ
Ne yazık ki İngilizler gibi kıvrak zeka ürünü, tabloid esprileri yapamıyoruz. Selülit cezası kesilen TV programında da ipin ucu kaçmış, sanatçılar aşağılanmıştı. Ama bu hatalara rağmen RTÜK'ün ceza vermemesi gerekirdi! Çünkü RTÜK ceza verince Gülben'in selüliti memleket meselesine dönüşüyor. Selülit görüntülerine tarihi cezaların verilmesi ve bu olayın 'memleket meselesine dönüşmesi' ileride magazin basınına mahalle baskısı olarak da dönebilir!
Bence yapılması gereken; Prens Harry'nin bile çıplak fotoğrafının manşetten verildiğini görüp magazine karşı daha hoşgörülü olmak. Tabii magazinciler de bu hoşgörü anlayışını kötüye kullanmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA