Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Spor notu: Son padişah...

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel; A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde Çek Cumhuriyeti karşısında aldığı ağır yenilgiden sonra şöyle konuşmuş:
"Performansımızdan dolayı hayal kırıklığına uğradım. Dünkü kötü oyunumuzun hiçbir açıklaması olamaz."

20 YILDIR BAŞKAN
Var bir açıklaması aslında! Ersan İlyasova, Hidayet Türkoğlu, Ömer Aşık, Enes Kanter, Ömer Onan, Kerem Tunçeri neden bu takımda yok?
Hadi gençleştirme operasyonuna gittiniz; İlyasova, Aşık, Kanter veteran oyuncular mı?
Dün Hürriyet'ten Ünal Özüak; yıldız oyuncuların Tanjevic'in huysuzluğu ve demode güç yükleme programı yüzünden görevden kaçtıklarını iddia etmiş.
Demirel ve Tanjevic de 'biz bu elemeyi her türlü geçeriz' hesabı yapıp yıldızları güya affetmişler. Yani görevden kaçmalarını sineye çekmişler.
Yıldızların kaytarmasına zemin hazırlayan, ağırlığını koyamayan federasyon başkanı mı olur? Yazık! Şimdi zorlu rakiplerin olmadığı bir gruptan nasıl çıkarız hesabı yapıyoruz.
Demirel, dünya ikincisi olmuş bir takımı bile olimpiyatlara götüremeyen bir padişahtır. Evet, padişah! Çünkü 20 yıldır aynı koltukta oturuyor. Padişah olduğu için de dünya kupası sonrası kendisine tahsis edilen 28.5 milyon primi kimlere ve nasıl dağıttığını ısrarla açıklamıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA