Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kutluğ Ataman şimdi pişman mı?

"Altın Portakal'da sahnelenen 'Hülya Avşar ve Ömür Gedik' komedisini niye yazmıyorsun?" diye okuyucu yorumları alıyorum. Neden yazayım ki; ben tüm bu fiyaskoların yaşanacağını aylar önceden yazmıştım zaten.
Bence asıl Kutluğ Ataman yeni bir tweet yazmalı! Hatırlayın Avşar'ın jüri üyeliğini eleştirenleri için "Geri kalmış ülkenin cahil aydın snobizmi" demiş ve film çekimini bahane edip zekice bir 'U' dönüşü yaparak jürilikten istifa etmişti.
Ataman; Avşar'ın 'Derin Düşünce' filmi için "Bu filmi ne TV'de ne de sinemada gösterin' yorumunu okuyunca eminim yazdığı tweet'lerden pişmandır. Bir de Ataman jüri başkanlığına destek olurken Avşar'a yağ çekmişti!
Ömür Gedik konserine gelince... Bence eleştirinin dozu kaçtı, infaza dönüştü. Gedik'e tavsiyem aylar önce yazdığım 'Her şeyi olmak isteyen kadın' başlıklı yazımı tekrar okuması!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA