Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Atilla Taş'ın en iyi Yunan şarkıcısı olması

Hem de tüm zamanların en iyi Yunan şarkıcısı olması... İnci Sözlük kullanıcıları yine bomba bir eylemle; hazırladıkları bir video ile hem 'Yam Yam Style' şarkısını hem de şarkıcısını Yunanistan'a itelemişler.
Atilla Taş, olmuş Athillas Thasos! Şarkı tıklanma rekoru kırdıkça Karagöz'ü, baklavayı, lokumu kendi malı ilan eden Yunanlar'dan intikam alındığına dair sosyal medyada çıkan yorumlar tabii ki sadece birer espri olarak kalacaklar. Bu işten en kârlı da Atilla Taş çıkacak.
Çünkü artık ti'ye alınan sanatçı olmak prim yapıyor. Önemli olan insanları bir şekilde güldürebilmek. Epeydir gündeme gelemeyen Taş da 'Yam Yam Style' şarkısı yıktı ortalığı, güldürdü herkesi.
Kendine güldürerek elde edilen popülerliğin paraya dönüşmesi ise ayrı bir uzmanlık alanı. ABD'de bu tarz çıkışlar anında paraya dönüşüyor, bizde ise insanlar dalga geçildiğiyle kalıyorlar. Bence Taş asıl bu noktaya kafa yormalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA