Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Paris ve Arda'nın reklamı

Paris Hilton ve Arda Turan'ın rol aldıkları reklam olmamış!
Faturayı reklamın yönetmeni Sinan Çetin'e kesmek ise hata olur çünkü Sinan Çetin'in eline çok vasat bir senaryo verilmiş.
Çetin'in çekimler sırasında, Paris Hilton'un kaprisleri ve Arda Turan'ın "Hadi abi çekelim, daha kampa katılacağım" şeklindeki ruh haliyle boğuştuğu, reklam filminin neredeyse her karesine yansımış.
Tabii bir de reklamın bir günde çekilme telaşı var... Hatta bu yazıya 'Sinan Çetin'in çilesi' başlığını atmak bile mümkün çünkü reklam için yazılan diyaloglar hiç ama hiç komik değil!
"My darling, aşkım, what" esprileri çok bakkaldı!

TEKNİK SORUNLAR
Reklamın kurgusu da olmamış..
Arda, yanındaki kıyafet değiştirme kabininde sevgilisinin olduğunu sanarak kendince konuşuyor, sonra dışarı çıktığında bir de bakıyor ki Paris Hilton varmış yan tarafta. Arda bayılıyor ve Paris'in sonda söylediği sözler hiç anlaşılmıyor. Yani reklamda teknik sorunlar bile olduğunu söylemeliyim.
Reklamın tek çekici tarafı; Paris ve Arda'nın buluşması...
Bu iki ünlüyü bir araya getirmenin dışında reklamın hiçbir atraksiyonu yok.
Keşke daha özenli bir reklam çekilseydi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA