Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Film yayını kazandırır

Diziler kan kaybediyor, eskiden aldıkları reytinglerin çok gerisindeler. Eskiden 5 reyting alan dizi anında yayından kaldırılırdı şimdi bu orana ulaşanlar bayram ediyor!
Bunun bir sürü nedeni var. Kanal sayısının anormal yüksek olması, Türk insanın refah seviyesi yükseldikçe tematik kanallara yönelmesi, dizi enflasyonunun yarattığı doygunluk hissi ve yapımcıların TNS'nin yeni denek yapısını henüz kavrayamamaları vs. daha bir sürü neden sıralayabilirim.
Şimdi en düşük maliyetle para kazanmanın en trendy yolu yerli ve yabancı filmler oynatmak. Atıyorum 15 bin lira maliyetli bir Kemal Sunal filmi, bölümü 400 bin lira olan diziden sadece 1.5 puan daha az reyting alıyor ve müthiş kâr ediyor.
Televizyon kanalı yöneticiliği büyük maliyetlerle reyting birincisi olmak değil az parayla kâr etme sanatıdır! Bu gerçeği göremeyenler batar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA