Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Terim'den tırsıyorlar, Kocaman'a vuruyorlar

Fenerbahçe yenilince dünyanın sonu oluyor. Aykut Kocaman'dan malzemeciye, takımdaki herkesin istifası isteniyor.
Galatasaray, Avrupa'da tarihi hezimet yaşadı, ligde de son maça kadar çok puan kaybetti ama Fatih Terim'i eleştiren yok!
Eleştiriyormuş gibi yapıyorlar sadece, asıl suçlu drenaj ilan edildi!
Dün yazdım: NTVSPOR'dan Dilara Gönder, programına konuk ettiği oyuncu Sadi Celil Cengiz ile sırf sohbeti koyulaştırmak için Terim'in hatalarına dair soru sormak isteyince, genç oyuncu "Niye polemik yaratacak sorular soruyorsun?" diyerek arıza çıkardı. Küçük bir mevzu gibi duruyor ama bir dizi oyuncusunun bile Terim'i eleştirmekten tırsması önemli. Düşünün siz spor yazarlarının halini!

İNTİKAM İÇİN YAZIYORLAR
Evet, Fenerbahçe kötü oynuyor ama hangi büyük takım iyi oynuyor ki? Beşiktaş galibiyeti ve Avrupa'da Mönchengladbach ile AEL Limasol deplasmanlarından zaferle dönülmesinin ardından evdeki tek yenilgi için Kocaman'ın kellesinin istenmesi garip.
Her şeyin bir nedeni var aslında: Spor basınında Aziz Yıldırım'ın birçok futbol yazarı ve yorumcusuyla arası bozuk. Bu duruma gelinmesinde Yıldırım'ın da payı çok ama gazetecilik, TV yorumculuğu intikam almak için yapılmaz. Bunu yapanlar komik duruma düşüyor ve buna da en çok Fenerbahçe taraftarı gülüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA