Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bedük ve TRT otoparkı

Önceki gün Ankara'dan bir arkadaşım arayıp bana "Bir arkadaşım; Bedük ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'i, TRT'nin merkez binasından çıkarken görmüş. 40 yıllık dostmuşlar gibi birbirleriyle konuşup gülüşmüşler" dedi.
Ben de arkadaşımı, "Sakın Eurovision adayımız Bedük olmasın? Belki bir programa katılmıştır. Emin misin? Kim görmüş?" diyerek arka arkaya soru yağmuruna tuttum.
Arkadaşımdan da, "Bizim arkadaş görmüş. Programa katılsa bile, Şahin neden Bedük'ü uğurlasın ki? O binaya her gün onlarca sanatçı geliyor" cevabını aldım.
Bu telefon görüşmesinden sonra hemen bilgiyi doğrulatabilmek için TRT'den bir yöneticiyi aradım ama ulaşamadım. Aslında, "Eurovision'a Bedük'ün gideceği iddia ediliyor" diye bir haber yapmak istiyordum.
Sonra Bedük'ü arayıp "Ankara'da TRT'nin merkez binasına gittin mi? Seni, İbrahim Şahin'le birlikte görmüşler" diye sordum.
Bedük de, "Günlerdir evden dışarı çıkmıyorum, albüm hazırlıyorum. Benzetmişlerdir birisini bana. Bu tarz dedikodular benim de kulağıma geliyor ama resmi bir teklif gelmedi" dedi.
Ben de haberin fos çıkmasının ezikliğiyle "Eminsin değil mi?" diye saçma bir soru yönelttim. O da gülerek, "En son TRT'nin Tepebaşı'ndaki binasındaki otoparka arabayı park ettim. Orada görmüşlerdir" dedi.

EUROVISION HABER ŞENLİKLERİ
Bu yazıyla da geleneksel 'Eurovision'a kim gidecek haber şenlikleri' sezonunu açmış oldum galiba. Âdettendir, TRT'nin ismi açıklayacağı günler yaklaştıkça her gün ortaya bir iddia atılır.
Bu arada Hande Yener, bu yıl Eurovision'a katılmak istediğini açıklamadı. Kulislerde de Model'in adı geçiyor!
TRT son iki yıldır, Yüksek Sadakat ve Can Bonomo ile herkesi ters köşeye yatırdı. Bu sene daha popüler ve otoritelerin de benimseyeceği bir ismi açıklarlar gibime geliyor.
Hazır Bedük'ten bu kadar bahsetmişken, bir parantez daha açalım... Bedük, Türkiye'de elektronik müziğin en başarılı temsilcilerinden biri. Şarkıları, klipleri eğlenceli, hele canlı performansı müthiş. Neden Bedük olmasın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA