Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ağaoğlu'nun çıktığı her program reklam

Hem de müthiş reklam! 40-45 dakikalık 'non stop' reklam. Ağaoğlu bu sürelerde reklam filmi ekrana getirse, batar! Sadece TV programları değil; gazetelerde çıkan röportaj ve haberleri de sonuna kadar reklam!
Evet, çıktığı programlarda ya da gazete röportajlarında sadece inşaat projelerini anlatmıyor. Hatta bunlardan hiç bahsetmediği programlar da oldu ama işin sırrı şurada: Ağaoğlu 'güçlü adam', 'tek adam' profili çiziyor.
Reklamlarında da aynı; ata biniyor, halkı için en güzel binaları yapmak adına rulo halindeki ev projelerini elinin tersiyle itiyor falan filan.
Yaratılan imaj aynen şu: Tüm Türkiye bu adamı konuşuyor, her yerde gündemde! Ee bu adamın yaptığı ev de kaliteli olur.
Çok denenmiş ama Ağaoğlu gibi doğru örneklerde başarıya ulaşan bir reklam stratejisi bu. Yoksa Ağaoğlu'nun, Cem Yılmaz'ı reklamda oynatacak parası yok mu?
Twitter'da Ağaoğlu'nu eleştirenler bile 'güçlü adam' reklam stratejisine hizmet ediyor.
Sonuçta Ağaoğlu politikacı, yazar, yönetmen vs. değil. Bir yönetmen çok eleştiri alırsa, imajı zedelenirse, filmi de az izlenir ama bu durum Ağaoğlu'nu etkilemez çünkü Ağaoğlu sadece ev satıyor.
Eleştirilme pahasına gündemde kalmak bile, Ağaoğlu için daha çok ev satmak demek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA