Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Özcan sarımsaklı dudaklarıyla sizi öpsün mü?

Efendim ABD'nin en ünlü talk-show yıldızlarından Jon Stewart, programında ABD Başkanlık Seçimi'nde ekrana gelen reklamlarla dalga geçerken, Özcan Deniz'in şu gördüğünüz fotoğrafını kullanmış.
Ekşisözlük'ten aldığım linki buradan tıklayıp izlersiniz: www.thedailyshow.com/full-episodes/ thu-november-1-2012-bob-woodruff
Stewart; Obama'yı eleştiren reklamda "Obama kazanırsa, Amerikan cipleri artık Çin'de üretilecek" sloganıyla ilgili espri yaparken, 'sarımsaklı dudaklarıyla Amerikan kızlarını öpecek' İtalyan erkeğinden bahsettiği anda da bıyıklı Özcan Deniz fotoğrafını kullandı.
Stewart esprinin sonrasında fotoğrafın Deniz'e ait olduğunu söylemedi, Deniz'den hiç bahsetmedi. Muhtemelen programın video görüntülerini kurgulayan arkadaş, Google'da bıyıklı bir İtalyan erkeği ararken Deniz'e rastgeldi ve kullandı. Tesadüf işte.

BOND'U GEÇTİ AMA!
Türk ünlüsü de olmak böyle bir şey galiba...
Edirne'den öteye bizi tanıyan yok! Deniz geçenlerde "Bir film çekeceğim, Woody Allen bile kıskanacak" demişti. Deniz hayal kurarken uçmuş ama bu hayalini gerçekleştirirse Stewart'ın programına da konuk olur!
"Bir zamanlar fakir ama onurlu sarımsak dudaklı bir İtalyan erkeği vardı ya" diye söze girer falan...
Bu arada 'Evim Sensin' filminin Skyfall'dan daha çok gişe yapmasını da abartmamak lazım. Birçok ülkede yerli yapımlar, yabancılardan daha çok izlenir. 'Recep İvedik' de 'Matrix'ten çok izlendi ama bu onu daha iyi film yapmaz.
Derdim Deniz'in başarısını hafife almak değil elbette. Sonuçta Deniz, bir Güney Kore filminin finalini değiştirip uyarlayarak Türk izleyicisine hitap edebilmeyi başarmış.
Evet, bu da başarı. Yabancı filmlerden uyarlanan birçok fiyasko da izledik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA