Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Aragon'un Beşiktaş tutkusu

'Yüzüklerin Efendisi' üçlemesindeki 'Aragon' rolüyle ünlenen ve 'Two Faces of January' filminin çekimleri için üç haftadır İstanbul'da bulunan Viggo Mortensen; fanatik Beşiktaş taraftarı oldu. Takımının; Kasımpaşa, Mersin İdman Yurdu ve Bursaspor karşılaşmalarını tribünden izledi...

ÜZÜLMÜŞ!
Fotoğraflar olmasa, Zaytung haberi der geçerdim. Mortensen son Bursa maçında yerinde duramamış, kaçan gollere üzülmüş, atılan gollerde sevinç yumağı oluşturmuş. Hürriyet 'Hollywood'da doğdu Beşiktaşlı oldu' başlığını boşuna atmamış! Aragon "Beşiktaş'ım oley" diye tezahürat yapmış; daha ne olsun!
Haberde asıl dikkatimi çeken ise Mortensen'ın mütevazı tavırları oldu.
Ünlü aktör, Bursaspor maçına Beşiktaş'taki otelinden tek başına çıkıp İnönü Stadı'na yürüyerek gitmiş. Polis aramalarından geçmiş. Maç çıkışı sigarasını tüttürüp Beşiktaşlılarla sohbet etmiş falan...
Bizdeki yan rol dizi oyuncusu bile adamını bulup maçı locadan izler!

EŞİT KILIYOR
Taraftarlarla birlikte maça yürüyerek gitmesi ve maçı kalabalığın arasında izlemesi Mortensen'ın tam bir futbol tutkunu olduğunu gösteriyor. Gerçek tribün havasını koklamak istemiş ünlü oyuncu.
İşte futbolu bu yüzden daha çok seviyoruz. Dünyanın en basit oyunu ama herkesi eşit kılıyor. Çünkü o büyük coşkuyu yaşamak için her şeyden önce eşit olmak gerekiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA