Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tuncay Şanlı efsane olabilirdi

A Milli Futbol Takımı'nın 500'üncü maçı (Danimarka) şerefine yayınlanan istatistiklere bakınca; Tuncay Şanlı'nın Hakan Şükür'ün ardından 22 golle en çok gol atan futbolcu olduğunu gördüm. Tuncay en çok forma giyen futbolcular arasında ise, 80 maçla Emre Belözoğlu'nun ardından yedinci sırada.
Tuncay, 2007-2008 sezonunda İngiltere'nin Middlesbrough takımına transfer olduğundan beri kariyerinde büyük bir düşüş yaşadı. En son 12.10.2010 tarihinde Azerbaycan'la oynanan maçta milli formayı giydi.
Tuncay, Fenerbahçe'de futbola devam etseydi büyük ihtimalle kariyerinde böylesine büyük bir düşüş yaşamayacaktı. Şükür'ün gol rekorunu kıramazdı ama ikincilikte arayı daha da açardı. En çok forma giyen milli futbolcular arasında da ilk üçe girerdi, belki de Türk futbolunun birkaç efsanesi arasında yer alırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA