Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Beş enstrümanlı Sting konseri

Yaşasın Sting geliyor... Vallahi iyi oluyor, hep gelsin. İmkanı ve vakti olan da gitsin, canlı kanlı Sting'i izlesin. Ee, 10 Grammy ödüllü efsane artık 60 yaşına girdi, bir dahaki turneye ne zaman çıkar belli olmaz!
Sting, 'back to bass' turnesi kapsamında 26 Kasım'da BKM-GNL Entertainment organizasyonu ile Ataköy Atletizm Arena'da sahneye çıkacak. Konserle ilgili en önemli detay Sting'in yalnızca beş enstrüman ve arkadaşlarıyla şarkılarını söyleyecek olması..
Yani konsere gidenleri devasa bir orkestra, müthiş bir ışık gösterisi, sahne şovu yerine sadece Sting şarkıları ve gürültüsüz, saf bir müzik bekliyor. Sting şarkılarına da yakışan bu bence, şatafata gerek yok.
Bu arada konser için Azerbaycan, Yunanistan, Ukrayna hatta Amerika'dan bile bilet alanlar olmuş. Eğlence sektöründe bölgesinin lideri olan İstanbul, uluslararası konserlerde de tercih edilen şehir olmaya başladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA