Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hayatımız biber gazı

Cizre'de, Cizrespor ile Kızıltepe Barışspor arasında seyircisiz oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle sıkılan biber gazından futbolcu ve hakemler etkilendi ve maç yarıda kaldı.
Enteresan bir haber değil mi? Seyirci yok ama olay var! Bu kez sahanın dışında çıkmış olaylar. Muhtemelen polis yine biber gazını çok sıktı. O kadar çok sıktı ki, sahanın içindekiler bile etkilendi!

İLKOKULDA BİBER GAZI
Hayatımız biber gazı olmuş ağlayanımız yok! Geçenler de Kırıkkale'de İstiklal İlköğretim Okulu'nda bir öğrenci sınıfta biber gazı sıkmış. Sekiz öğrenci zehirlenmiş, hastaneye kaldırmışlar.
Normalde bir ilkokul öğrencisinden; bilgisayar oyunlarıyla, topla, uzaktan kumandalı arabasıyla falan oynaması beklenir, öyle değil mi? Ee burası Türkiye! İçişleri Bakanı, bir ilkokul öğrencisine sırf kimya bölümünde okuyor diye "Sen bizim gaz işlerinden anlarsın. Senin bölümüne giriyor biber gazı ve biber tozu konusu.
Sana özel ödev veriyorum. Bu konuya biraz daha çalış" derse, olacağı bu!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA