Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Argo, Oscar'ın favorisi

Ben Affleck'in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği 'Argo' için başta "Türkiye'yi İran gibi tanıtacak" denmişti. Sonra Türkiye'de İran'ı çektiği anlaşılıp rahat bir nefes alındı. Keşke 'Argo' Türkiye'yi anlatsaydı.
Hollywood'un nabzını en iyi tutan dergilerden biri olan The Hollywood Reporter'ın ödül analisti (adamlardaki uzmanlaşmaya bakar mısınız) Scott Feinberg'e göre 'Argo', 'The Master' filmiyle birlikte bu yıl Oscar'ın favorisi! Özellikle En İyi Film ve En İyi Yönetmen ve yardımcı oyuncu dallarında ödüle yakın olduğunu yazmış Feinberg.
Oscar kazanmış bir filmin öyküsünün Türkiye'de geçmesi müthiş tanıtım fırsatı olurdu. Film "CIA, bilim-kurgu çekiyoruz numarasıyla Tahran'daki Amerikan rehinelerini nasıl kurtardı?" sorusundan hareketle çekilmiş. İranlılar'ın çok kötülendiği söyleniyor.
İran'ın 'Geceyarısı Ekspresi'nin çekilmesine dolaylı yoldan yardımcı olduk diyebiliriz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA