Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sting ve Kayahan

60 yaşındaki Sting'i, 20'lerinde bir delikanlı gibi fit ve enerjik görmek; ister istemez akıllara "Bizim şarkıcılar neden bu kadar erken çöküyor?" sorusunu getiriyor. Örneğin aynı yaşlardaki Kayahan, sahnede 10 dakika bile ayakta duramıyor! Peki 78'lik delikanlı Leonard Cohen'i karşılaştıracağımız bir şarkıcımız var mı?
Ataköy Atletizm Arena, bence Sting gibi 10-15 bin arası seyirci toplayan şarkıcılar için uygun bir mekan. Trafik sorunu içinse tramvay ya da metrobüsü kullanın derim.
Sting'in konserinde de cep telefonları ve tabletler ellerden düşmedi. Hatıra olsun diye bir şarkıyı kaydetmeyi anlarım da bütün konseri çekmenin âlemi ne? 5-10 kişiden bahsetmiyorum; salonun yarısı Anadolu Ajans'ının muhabiri gibi çalıştı. Böyle konser izlemekten ne zevk alıyorlar acaba? 'Ben oradaydım' kaygısı azalarak bitsin.
Sting'e gelince... Daha önce de bahsettiğimiz gibi, az enstrüman ve sağlam müzik felsefesiyle sahnedeydi. 'English Man in New York', 'Fragile' gibi hit şarkılarda salon coştu. Bildiği Türkçe kelimeleri kullanarak alkış toplayan Sting, seyircinin koro halinde kendisine eşlik etmesinden büyük keyif aldı.
Peter Tickell da söylendiği kadar varmış. Karizmatik bir arkadaş, kemanı ağlattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA