Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hürrem'in maliyeti çokmuş

Ülkeyi terk eden Meryem Uzerli'yle empati kuran yazılar yazmıştım. Türkiye'de reytinglerde söz sahibi kadınların, 'Hürrem' için diziyi izlediğini ve 50'ye yakın ülkede yayınlanan bir dizi için Uzerli'nin aldığı paranın az olduğunu söylemiştim. Meseleye bir de yapımcı ve yayıncı kuruluş cephesinden bakalım.
Uzerli'ye hâlâ ulaşılamıyor, telefonlarını kapatıp gitti. Uzerli'nin yaptığı büyük ayıp. Uzerli yüzünden dizinin bir bölümü yayınlanamadı. Yani oyuncusundan ışıkçısına 200 kişilik dizi ekibi, bir bölüm para alamadı.

OTEL PARASI ÖDENİYORMUŞ
Yapım şirketi TİM's Production, Star TV'ye bir bölüm satamadı. Star TV de diziyi yayınlayamadığı için büyük reklam gelirinden oldu!
Dizinin sezon finali yapmasına üç bölüm kalmışken olacak iş mi bu! Bu arada Uzerli, bölüm başına 30 bin lira alıyor ama kaldığı otelden özel şoförüne kadar tüm masraflarını da yapımcı karşılıyormuş. Bu da Uzerli'nin bölüm başına maliyetini 40-45 bin liraya çıkarıyormuş.
'Muhteşem Yüzyıl'ın yönetmen asistanı Burcu Alptekin Instagram sayfasına şu mesajı yazmış: "Meryem Uzerli haftada beş gün, maksimum 10 saat çalışan, pamuklarda yaşatılan bir oyuncuydu. Haftalık izinlerinin dışında dört gün de Almanya'ya gitme lüksü olan bir oyuncuydu... Acaba kim kimi sömürdü?"
Keşke Uzerli sabretseydi ve yeni sezon öncesi pazarlık masasına otursaydı.
Bu krizde herkes kendince haklı; yapımcı Timur Savcı da haklı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA