Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ibrahimovic'in TT olması

Önceki gece Zlatan Ibrahimovic'in bir kadın taraftarla çekilmiş fotoğrafı kısa süre içinde Twitter'da Trend Topics (TT) listesine girdi. Bu fotoğrafa önce gazetelerin internet sayfaları balıklama atladı. Güya Ibrahimovic, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyormuş ve İstanbul'a görüşmeye gelmiş. Daha sonra Eurosport, yıldız futbolcunun Stockholm'den Bakü'ye gitmek için İstanbul'dan aktarma yapmış olabileceğini yazdı. Bana da mantıklı geldi.

GERÇEKÇİ OLALIM
Asıl anlamadığım; GS'lilerin Ibrahimovic'in takımlarına gelebileceğini düşünmeleri. Elbette futbol bu, her şey olabilir ama Ibrahimovic, şu an dünyanın en top dört-beş takımından biri olan Paris Saint Germain'de oynuyor. Sneijder gibi İnter'de parasal sorunlar yaşamadı. Ibrahimovic'in Paris Saint Germain'deki yıllık ücreti; 18 milyon Euro. Galatasaray bu parayı verebilir mi? Ibrahimovic bu yahu, dünyanın en iyi beş futbolcusundan biri! Yanlış anlaşılmasın; bu transferi hayal edenleri küçümsemek gibi bir derdim yok ama hayalin de bir limiti olur, gerçekçi olalım lütfen. Özetle; Türkiye'den aktarmalı geçiş yapan Ibrahimovic'i TT yapmayı başardık. Bu fotoğrafla birlikte çılgın transfer haberleri sezonunu da açmış bulunmaktayız. Kim bilir daha ne şehir efsaneleri okuyacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA