Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mert'i harcadılar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın takımı gençleştirmekten anladığının; performansı her geçen sene düşen 34 yaşındaki kaleci Volkan Demirel'i kadroda tutup 26 yaşındaki Mert Günok'u yollamak olduğunu öğrenmiş olduk.
Mert; potansiyeli olan, bu potansiyeli 2010-2011 şampiyonluğunun gizli kahramanı olarak gösteren ama tekrar kulübeye çekilen ve devamlı oynatılmayarak köreltilen büyük bir yetenekti.
Aslında Mert, ikinci kaleci olmayı kabul etmeyip daha erken takımdan ayrılabilirdi ama sabırla bekledi. Çünkü o Fenerbahçe'nin evladıydı, bu kulüpte büyüyüp en yukarıya çıktı. O; çocuklar için gelişimi ve emek harcayıp bir yerlere gelmeyi temsil ediyordu.
Bari bedelsiz yollanmasaydı. Normalde Mert gibi genç yeteneklere uzun süreli sözleşme yapılır, satılacağı zaman da bu yatırımdan bir kazanç sağlanır. Football Manager oynayan gençler bile bu hatayı yapmaz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA