Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

PKK'ya tavır alamayan barış güvercini!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, son terör olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla beklentileri yine boşa çıkardı.
Demirtaş, PKK'nın terör eylemlerini kınadı mı? Hayır! Sivil, asker demeden her gün onlarca insan öldüren PKK'yı eleştirdi mi? Hayır! Iğdır'da 13 polisin şehit olmasına neden olan 1 tonluk bomba ne zaman döşendi, niye döşendi bir şeyler söyledi mi? Hayır!
O 1 ton bomba da ana dilde eğitim hakkı için döşendi değil mi?

HÂLÂ SAZ ÇALIYOR!
Demirtaş'ın 'Parti binamızı dün yakanların cebinde dolmuş parası yok, hepsi fakir fukaralar. Onlar için üzülüyoruz' sözleri enteresandı. Evet, ne olursa olsun bir siyasi parti binasının yakılmasını kimse savunamaz ama hayatının baharında Mehmetçikler'i tarayan, bombalayanlar kim peki? Onlar gerilla! Kalleşçe pusu kurup doktor bile öldüren barış güvercini onlar!
Demirtaş ayrıca "Halkımız sakın ola tahriklere kapılmasın.
Evinizi, iş yerinizi yakmaya gelenleri anasından doğduğuna pişman etme hakkınız da var" dedi. Elbette kendinizi savunacaksınız; ilk bakışta sağ duyulu bir ifade gibi duruyor ama özünde yine tehdit barındırıyor, ucu açık.
Özetle, Demirtaş, PKK'ya karşı tavır almadığı için yine hayal kırıklığı yarattı. Barış getireceğini sanıp Demirtaş'a oy verenler acaba şimdi ne düşünüyor?
Olsun, Demirtaş yine seçim zamanı saz çalar, ağzı iyi laf yapar, gönüllerini alır onların! HDP'de 'PKK sizi tükürüğüyle boğar'diyenler olduğu sürece, Kürt halkı da İspanya'da ETA terörünü bitiren Basklılar gibi PKK'ya gerçekten tepki koymadığı sürece bu terör hiç bitmez!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA