Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Trabzon'un kadrosu F.Bahçe'den iyi

Trabzonsporlu Erkan Zengin geçenlerde şu açıklamayı yaptı: "Fenerbahçe'dekilerin çoğu isim... Kaliteli futbolcular ama biraz daha isim bence. Mesela Mbia'yı çok kişi duymadı. Sevilla'dan geldi; gelişi Nani ve Van Persie gibi değil ama takıma katkısı 10 kat daha iyi. Sadece isim alınmadı, transferlerin hepsi isabetli oldu."

ATARLI ERGEN GİBİ CEVAP
Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden Zengin'e, 'Sen kendi işine bak, boş işlerle uğraşma, tribüne yönelik açıklama yapma' gibi garip ve sert bir tepki geldi. Yahu ne var bunda; Zengin bir yorum yapmış, ister beğen ister beğenme, herkesin konuşma özgürlüğü var. Fenerbahçe gibi köklü bir kulübün, Zengin'e karşı atarlı ergen gibi resmi açıklamada bulunması saçma! Kim yönetiyor bu siteyi? Yoksa bu tepkinin nedeni Zengin'in doğru tespitlerde bulunması mı? Takımda hâlâ gerçek bir 10 numara yok, defans geçen seneden daha kötü. Mbia'nın müthiş performansına karşılık, vasat performans sergileyen Robin Van Persie ve Nani de şu an için sadece isim transferi gibi duruyor. Hadi bir iddia da ben ortaya atayım; Trabzon'un kadrosu Fenerbahçe'den iyi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA