Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu manken kaç yaşında?

30 mu? 40 mı? 50 mi? Hiçbiri, inanması çok güç ama 59 yaşında. Adı Yasmina Rossi, Fransa doğumlu ve moda sektörünün en çok tercih edilen modellerinden biri. Rossi, modelliğe 20'li yaşların sonunda başladı. Ünlü olmak için de 45 yaşına kadar çalışmak zorunda kaldı. Aslında birçok model 30'lu yaşlarda işi bırakıyor. New York'ta yaşayan Rossi, birçok ünlü Amerikan markasının yüzü ve bu markaların reklamlarında yer alıyor. Durun bitmedi; Rossi aynı zamanda iki torun sahibi.
Peki, nedir Rossi'nin sırrı?
Ajda Pekkan gibi bir estetik ameliyat rekortmeni değil. Öyle spor delisi de değil, her gün rutin olarak biraz egzersiz yapıyor sadece. Ve fazla egzersiz yapmanın da zararlı olduğunu söylüyor Rossi. Yediğine içtiğine dikkat ettiğini, çok abartmadan diyet yaptığını belirten ünlü model, mümkün oldukça ilaç da almamaya çalışıyormuş.
Rossi, tüm cildini haftada bir zeytinyağı ve şekerle ovuyormuş. Organik besinler tüketiyormuş, balık, avokado yiyormuş falan filan.
Özetle Rossi, mucizevi bir gençlik formülü sunmuyor. Belki de bu kadar genç ve dinç kalmasını genetik mirasına borçlu. Stressiz, sakin bir hayat da sürüyor olabilir. Ama tüm bunlar da bu kadar genç kalmaya yetmez.

TAKINTI OLMAMALI
Rossi, modelliğe geç başladı, çok geç bir yaşta, 45'inde ünlü oldu ya… Bu geç kalmalar Rossi'yi zamana meydan okumasında itici güç olmuş olabilir. Bence Yasmina Rossi gibi örnekleri daha çok göreceğiz. Çünkü insanoğlunun yaşam süresi uzuyor.
Tabii bu genç kalma arzusunu da takıntı haline getirmemek lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA