Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Birazcık vicdan lütfen!

Meslektaşım Ayşe Özyılmazel de Beren Saat polemiğine dahil oldu. Ayşe ne zaman bir polemiğe girse, asıl tartışma konusundan bahsetmiyor. 'Yok, sen Beren'e, o yazıyı yazamayacak kadar gerizekalı mı diyorsun, o bir genç kız neden hedef gösteriyorsun, sırf çok tıklanmak için Beren'e bel altı vuruyorsun' falan filan diye bana sert bir yazı döşemiş.
Beren Saat tartışmasına devam etmeyecektim, yeterince yazdım zaten ama Ayşe'nin suçlamaları çok ağırdı...
Terör ve şehitler gibi bıçak sırtı bir konuda, hem de tepki alacağını bile bile sırf çok tıklanmak için niye yazayım ki? Beni çok tıklanmak için parayla Twitter takipçisi alan yazarlarla karıştırdın galiba Ayşe!
Belki de ben hata yapıyorum! Bazı magazin yazarları gibi sanatçılarla dostluğumu artırmak için herkese mavi boncuk dağıtmalıyım, her hafta takıldığım mekanları övmeliyim belki de! Ne önemi var ki, asker 30 yıldır teröre kurban gidiyor zaten! Beren Saat de hedef çarpıtıp terörü kınayan sade vatandaşlara ayar verse ne olacak ki? O gencecik, milyon dolarlar kazanan başarılı bir oyuncu; aman onu üzmeyeyim!
Son kez yazıyorum; Beren Saat ve türevlerinin ağaca, kediye- köpeğe, HDP'nin kırılan camına gösterdikleri duyarlılığı şehitlere göstermeleri bu kadar zor mu? Yahu azıcık vicdan sahibi olun; o askerler, bilgisayar oyununda vurulup ölmüyor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA