Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bursalılar'ın ayıbı

Eskişehirspor ile maçı 0-0 devam ederken Bursaspor taraftarı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet eden tezahürat yaptı. Tarihinde ilk kez Bursaspor'u şampiyon yapan Sağlam da dayanamadı kulübede ağladı. O sırada da Bursaspor iki gol atıp maçı kazandı. İşte bu tablo futbolun ve taraftar kültürünün neden gelişemediğinin özetidir.
Vefa diye bir şey vardır hayatta. Sağlam'a yapılan büyük ayıp. Takımın en iyi oyuncuları satılmışken Bursaspor taraftarı ne bekliyor takımdan; liderlik mi? İşte Bursaspor'u başarısız yapan da bu; kendilerini olduklarından daha güçlü görüyorlar.
Yıllardır Bursaspor'un önündeki en büyük engel şampiyonluğun yarattığı tahammülsüzlük duygusu aslında. Oysa ilk şampiyonluk öncesinde olduğu gibi daha küçük hedeflerle yola çıksalar her şey daha kolay olacak! Ama böyle bir vizyon ne taraftarda, ne de yöneticilerde var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA